مجله اینترنتی دلخوشی: طرز تهیه جامبو سرد به منظور درست یک پیش غذای گرم، طرز تهیه جامبو سرد خوشمزه و پنیری، مـی توانید از نوعی پاستا بـه نام جامبوشلز یـا همان پاستا صدفی بزرگ استفاده کنید. طرز تهیه جامبو سرد به منظور تهیـه پاستا صدفی شکم پر و پر پاستا صدفی بزرگ از هر موادی مـی توانید استفاده کنید. طرز تهیه جامبو سرد مـی توانید با جامبوشلز، پیش غذاهای سرد خوشمزه نیز درست کنید. بنابراین پر پاستا صدفی کاملا بـه سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. درون این مطلب نوعی پیش غذای مجلسی خوشمزه با پاستا صدفی بزرگ را بـه شما آموزش خواهیم داد.
با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.
با تشکر از شما خواننده عزیز. بیـایید با کلیک بر روی لینک های آشپزی بـه جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید.
توجه: هرگونـه کپی برداری از مطالب و تصاویر اختصاصی سایت دلخوشی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
مواد لازم به منظور تهیـه پاستا صدفی بزرگ
- پاستا جامبوشلز (پاستا صدفی بزرگ) یک بسته
- قارچ ۴۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۱ قوطی
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- فلفل دلمـه ای سبز ۱ عدد بزرگ
- پیـازداغ ۳ قاشق غذاخوری
- پنیرپیتزا بـه مـیزان لازم
- پنیرگودا ورقه ای رنگی بـه دلخواه
- رب ۲ قاشق غذاخوری
- نمک بـه مـیزان لازم
- فلفل بـه مـیزان لازم
- زردچوبه بـه مـیزان لازم
- آویشن بـه مـیزان لازم
- پودرسیر بـه مـیزان لازم
طرز تهیـه پاستا صدفی بزرگ
قارچ ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس قارچ ها را با حرارت زیـاد تفت دهید که تا آبش کشیده شود.
فلفل دلمـه ای را ریز خرد کنید و تفت دهید.
پیـاز داغ را آماده کنید یـا از پیـاز داغ آماده استفاده کنید.
داخل یک ماهیتابه مقدار کمـی روغن بریزید و گوشت چرخ کرده را تفت دهید.
سپس گوشـه همان ماهیتابه کمـی دیگر روغن اضافه کنید و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را تفت دهید و در آخر با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
حال قارچ، فلفل دلمـه ای و پیـاز داغ را بـه گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
سپس نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر را بـه مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
سپس نخودفرنگی را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
در نـهایت مواد را بچشید که تا مـیزان ادویـه و نمک آن را اندازه کنید.
مواد پر پاستا صدفی آماده شد حال حتما جامبوشلزها را آماده کنید.
پاستا جامبو شلز را طبق دستور رویش همانند ماکارونی، آبکش کنید.
بعد از آبکش روی پاستا صدفی ها را آب سرد بگیرید که تا به هم نچسبند.
حال داخل پاستا صدفی ها را با مواد آماده شده پر کنید. سعی کنید خیلی داخل جامبوشلزها را از مواد پرنکنید چون حتما کمـی هم به منظور پنیر پیتزا جا بگذارید.
وقتی تمامـی پاستا صدفی های بزرگ را با مواد پرکردید، حال مقداری پنیر پیتزا روی هر کدام از آنـها بریزید. مـی توانید مقداری پنیرپیتزا را درون کف دست پهن کنید و روی جامبو شلز ها قرار دهید.
همچنین مـی توانید بـه دلخواه از پنیر گودا زرد رنگ و سبز رنگ (پستو) نیز به منظور پر پاستا صدفی استفاده کنید که تا ترکیب رنگی تری داشته باشید. درون صورت درون دسترس نبودن پنیرگودا مـی توانید تمام جامبوشلزها را با پنیرپیتزا پر کنید.
پاستا صدفی های پرشده را بـه شکل دلخواه داخل دیس سرو بچینید و دیس را بـه مدت ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید که تا کمـی پنیر پیتزا آب شود و سپس چند دقیقه نیز گریل فر را روشن کنید که تا کمـی پنیرها طلایی شود.
همچنین مـی توانید بـه جای استفاده از فر از ماکروفر نیز استفاده کنید. بـه این ترتیب کـه دیس پاستا صدفی را بـه مدت ۲ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید که تا پنیرها نرم شوند و در نـهایت بـه مدت ۵ الی ۸ دقیقه گریل ماکروفر را روشن کنید که تا پنیرپیتزا طلایی شود.
در نـهایت دیس پاستا صدفی را از ماکروفر یـا فر خارج کنید و به دلخواه با گوجه یـا مواد مورد نظر خود تزیین کنید.
منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)
[طرز تهیـه پاستا جامبوشلز(پاستا صدفی بزرگ) - Delkhoshi.com طرز تهیه جامبو سرد]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 14 Jul 2018 13:53:00 +0000